Varaa oma VIP-tila

Viihdemaailma Ilonassa on ennennäkemättömät mahdollisuudet viettää omia juhliaan, joko omassa karaoke suitessa tai Discon, Londonin tai Karaoken VIP-loungessa! Molemmissa on asiakkaan puolesta huolehdittu vaivaton sisäänpääsy jonossa suotta jonottamatta ja tila on käytössänne koko illan! Kerrassaan mahtavaa!

Olet illan isäntä tai emäntä, niin sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin varauksesta.

Karaokekoppi eli Suite - New York ja Tokyo

Oma karaoke, omat tarjoilut - koko illan! Sviitissä voit rauhassa tulkita suokkisi ns. "kovaa ja korkelta!". Hostimme huolehtii tarjoluistanne koko illan suoraan sviittiin - voitte keskittyä kokonaan olennaiseen, eli juhlimiseen!

Hinnat perjantaisin 150€/ilta ja lauantaisin 200€/ilta. Hinnat sisältävät alv. 24%.

Karaoke Suiteen kuuluu:
• Vapaa pääsy, jonon ohi ja narikka (1+6hlö)
• Oma karaoke laitteisto mikrofoneineen
• Sviitti on käytössänne koko illan

Disco/London/Karaoke VIP-Loossit eli Lounge

Tanssijalkaa vipattaa. Tulee hyvä biisi ja tekee mieli tanssimaan - mutta ei viitsisi millään menettää hyvää paikkaa...Don´t worry honey! Discon (tanssimusiikkia 2000-luvulta)/ Karaoken ja Londonin (Pop/Rock) VIP Lounget ratkasevat monta ongelmaa kerralla. Oma loossi ja Hostimme palvelut on käytössänne koko illan aivan tanssilattian kupeessa ja juuri siellä missä meno on aina kovimmillaan!

Hinta perustuu myyntitakuuseen = lupaus käyttää meillä 150-200€:a. Tarkoittaen, että seurueenne kuittaa myyntitakuun Hostillemme, joka vähentää potista aina tarjoiluiden mukaan - lähtien lipuista. Kun summa on kasassa, niin varaus on kuitattu koko illalle. VIP-lougessa seurue käsittää maksimissaan 20 henkilöä.

Myyntitakuut perjantaisin 150€/ilta/seurue ja lauantaisin 200€/ilta/seurue

Sekä Karaoke Suiteissa, että Discon/ Karaoken/ London Loungeissa noudatetaan voimassaolevaa ikärajaa.

Varaukset:

Puh: 010 4233 238 (ma-la klo 12-18) tai